Onderneming opstarten

Bedrijf opstarten

We helpen u met alles wat u nodig heeft om uw bedrijf op te richten of vergunningen aan te vragen.

Wij bieden de middelen en ondersteuning die u nodig heeft om uw droom werkelijkheid te maken.

We zijn met Startupsolutions gestart omdat we weten hoe het is om zelfstandig te zijn.
Een massa aan nieuwe informatie komt op u af!
We zijn er om u bij elke stap te helpen, of het nu gaat om begeleiding van de oprichting of bij de aanvraag van vergunningen of om u wegwijs te maken doorheen uw stapel papierwerk!

We hebben een passie voor het ondersteunen van zelfstandigen en we zullen altijd een stap verder gaan om ervoor te zorgen dat u succesvol bent.

Bedrijven opgestarten
1
Begeleidingsgespreken
1
Jaar ervaring
1

Andere diensten

Meest gestelde vragen over klanten vinden

    • De vereisten voor het oprichten van een bedrijf in België kunnen variëren afhankelijk van de gekozen rechtsvorm, maar over het algemeen moet men onder andere een financieel plan indienen en zich registreren bij de juiste instanties.
  1.  
  • De tijd die nodig is om een bedrijf op te richten in België kan variëren, maar het proces kan enkele weken tot enkele maanden duren, afhankelijk van factoren zoals de gekozen rechtsvorm en eventuele vergunningsvereisten.
  • De kosten voor het oprichten van een bedrijf in België kunnen verschillen afhankelijk van verschillende factoren, zoals notariskosten, registratiekosten en eventuele advieskosten.
  • Om een bedrijfsnaam te registreren in België, moet u controleren of de gewenste naam beschikbaar is en vervolgens de registratieprocedure volgen bij de bevoegde autoriteiten, zoals de Kruispuntbank van Ondernemingen.
  • Om uw bedrijf te laten groeien en uit te breiden in België, kunt u overwegen om nieuwe markten te betreden, samenwerkingen aan te gaan of te investeren in marketing en innovatie.

Bedrijf oprichten in België