Gratis logo laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in combinatie logo ontwerpen.

U kunt rekenen op een gepassioneerd en creatief team van designers, 
die al jaren bedrijven helpen opvallen met mooie logo’s.

Gratis logo laten maken voor uw bedrijf

We begrijpen dat het hebben van een geweldig logo een essentieel onderdeel is van het bouwen en behouden van een succesvol merk, en we streven ernaar om iets echt unieks te creëren dat de waarden, doelen en visie van uw bedrijf weerspiegelt.

Een combinatielogo is een type logo dat een combinatie maakt van tekst en een afbeelding. Dit kan op een aantal manieren worden gedaan, maar het meest gebruikelijke is om de tekst boven de afbeelding te plaatsen of de afbeelding in de tekst te plaatsen.

Een typografisch logo is een logo dat uitsluitend bestaat uit lettertype-elementen. Het wordt vaak gebruikt om een eenvoudig, maar gedenkwaardig logo te creëren dat een specifieke boodschap of gevoel overbrengt.

Typografische logo’s kunnen worden gebruikt om een gevoel van verfijning, stijl en elegantie te creëren. Ze worden ook vaak gebruikt om een moderne en hedendaagse look te creëren.

Een monogram is een logo dat bestaat uit een combinatie van twee of meer letters, meestal de initialen van een persoon.

Een initiaal logo daarentegen is een logo dat bestaat uit één letter.

Zowel monogrammen als initiële logo’s zijn populaire keuzes voor logo’s, omdat ze gemakkelijk te herkennen zijn en een sterke visuele identiteit creëren.

Doe mee aan deze unieke actie!

Om de 3 maanden kiezen we 2 kandidaten uit onze e-lijsten en ontwerpen we (gratis) een unieke logo voor zijn bedrijf.

Delen