Hoe helpt startupsolutions u nieuwe klanten vinden?

We begrijpen al te goed de nood om nieuwe klanten te vinden en weten dat dit steeds minder evident is aangezien er voor elk bedrijf genoeg concurrentie bestaat.
Zonder klanten kan geen bedrijf bestaan, en aangezien Startupsolutions altijd mikt op een lange samenwerking, willen we u ook hierbij ondersteunen.

In deze blogartikelen informeren we u over hoe u nieuwe klanten kunt vinden. Dit doen we door middel van:
– E-mail marketing
– SEO optimalisatie
– Strategische landingspagina’s
– Blogartikelen
– Online advertenties (ADS)

1. E-mail marketing

We helpen u een e-maillijst op te bouwen en uw nieuwsbrieven te automatiseren, om zo uw blogartikelen, diensten of producten bij uw klanten en potentiële klanten te promoten.

Uw klanten e-mails zullen automatisch opgeslagen worden op een zeer gebruiksvriendelijk e-mail marketing tool.
We kunnen ook een specifieke lijst maken om ervoor te zorgen dat gericht e-mails sturen naar specifieke doelgroepen voor hoger percentage e-mail open rate.

– Wat is een e-mail lijst?

Een e-maillijst is een verzameling e-mailadressen die wordt gebruikt om e-mails naar een groep mensen te verzenden. Dit kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals nieuwsbrieven, promoties, advertenties en meer.

E-maillijsten kunnen worden beheerd met behulp van verschillende softwareprogramma ‘s, zoals MailChimp, Constant Contact en GetResponse.

– Wat zijn nieuwsbrieven?

Nieuwsbrieven zijn e-mails die worden verzonden naar een lijst van abonnees met inhoud met betrekking tot een bepaald onderwerp of bedrijf. Ze kunnen worden gebruikt om abonnees op de hoogte te houden van nieuwe producten en diensten, bedrijfsupdates, nieuws uit de branche en speciale aanbiedingen.

Nieuwsbrieven zijn een geweldige manier voor bedrijven om in contact te blijven met hun klanten en merkloyaliteit op te bouwen.

– Wat is e-mail open rate?

E-mail open rate is een maatstaf die het percentage e-mails meet dat is geopend van het totale aantal verzonden e-mails. Het is een maat voor hoe succesvol uw e-mailcampagnes zijn in het verkrijgen van ontvangers om de e-mail te openen en zich bezig te houden met de inhoud.

Top 5 voordelen van e-mailmarketing:

 1. Goedkope manier om te communiceren:
  E-mail is een van de goedkoopste manieren om te communiceren met klanten en prospects.

 2. Gemakkelijk te meten:
  Met behulp van onze software voor e-mail marketing kunt u gemakkelijk meten hoeveel e-mails er zijn geopend, hoeveel clicks er zijn gegenereerd en hoeveel conversies er zijn behaald.

 3. Gericht en persoonlijk:
  E-mail marketing biedt de mogelijkheid om gerichte en persoonlijke berichten te versturen naar specifieke doelgroepen.

 4. Snelle levering:
  E-mails worden binnen enkele seconden of minuten afgeleverd, wat betekent dat u kunt reageren op veranderende marktomstandigheden of nieuwe aanbiedingen snel kunt uitrollen.

 5. Gemakkelijk te integreren met andere marketingtools:
  E-mail kan gemakkelijk geïntegreerd worden met andere marketingtools, zoals sociale media en contentmarketing, om zo een ​​holistische benadering van de marketing te bieden.

2. SEO optimalisatie

SEO-optimalisatie zorgt ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines komt te staan. Met SEO optimalisatie helpen we u dus meer website bezoekers krijgen, wat uiteindelijk kan leiden tot meer klanten. 
Wat is SEO optimalisatie?

Top 5 voordelen van SEO optimalisatie:

 1. Meer bezoekers op uw website
  Wanneer uw website goed geoptimaliseerd is voor de zoekmachines zoals Google, trekt uw website meer bezoekers aan die op zoek zijn naar de producten of diensten die u aanbiedt.

 2. Betere gebruikerservaring:
  Een SEO geoptimaliseerde website zorgt voor gebruiksvriendelijkheid voor uw website bezoekers. Uw website bezoekers zullen online direct vinden wat ze zoeken. Dit kan leiden tot langere verblijfsduur op  uw website en een lagere bounce rate.

  Wat is bounce rate?
  Bouncepercentage is een statistiek die het percentage bezoekers meet dat een website verlaat na het bekijken van slechts één pagina.
  Het is een belangrijke statistiek om de effectiviteit van een website te meten in het betrekken van bezoekers en hen aan te moedigen om verder te verkennen.

 3. Grotere conversie:
  Wanneer u meer gerichte bezoekers op uw website krijgt die op zoek zijn naar wat u aanbiedt, is de kans groter dat deze websitebezoekers ook daadwerkelijk conversies zullen genereren, zoals het aanvragen van een offerte of het doen van een aankoop.

 4. Betere merkherkenning:
  Door hoog te staan in de zoekresultaten zoals google bijvoorbeeld, laat u zien dat u een autoriteit bent in uw branche en versterkt u het vertrouwen van uw doelgroep in uw merk.

 5. Lange termijn resultaten:
  Terwijl betaalde advertenties slechts zolang duren totdat u stopt met betalen, kan goede SEO leiden tot duurzame, organische resultaten die op de lange termijn voordelen opleveren.

3. Landingspagina’s

Landingspagina’s zijn SEO geoptimaliseerde strategische pagina’s die we bouwen op uw website die u klant online tegenkomt wanneer hij/zij in zoekmachines zoals google op zoek is naar een dienst of product die u aanbiedt. Wenst u nog meer weten over hoe landingspagina’s uw onderneming kunnen helpen? 
In dit artikel: Wat is een landingspagina?  vertellen wij hier meer over. 

Top 5 voordelen van Landingspagina’s:

 1. Gerichte verkeersstroom:
  Doordat landingspagina’s specifiek gericht zijn op een bepaald product of dienst, trekt de pagina alleen bezoekers aan die geïnteresseerd zijn in wat u aanbiedt.
  Dit betekent dat de websitebezoekers van de landingspagina waarschijnlijk meer geneigd zijn om de gewenste actie te plaatsen.

 2. Verbeterde conversieratio:
  Omdat de landingspagina’s die we bouwen strategisch gericht zijn op conversies, zijn onze landingspagina’s beter ontworpen en geoptimaliseerd om bezoekers te overtuigen om u de gewenste actie te laten plaatsen. Dit kan leiden tot een hogere conversieratio.

  Wat is hoger converstieratio?
  De conversieratio is het percentage bezoekers van een landingspagina dat een bepaalde actie uitvoert, zoals het invullen van een formulier, het kopen  van een product of het abonneren op een nieuwsbrief.
  Een hogere conversieratio betekent dat een groter percentage van de websitebezoekers de gewenste actie uitvoert, wat kan leiden tot meer leads of verkopen.

 3. Betere analyse:
  Omdat landingspagina’s specifiek gericht zijn op een bepaalde actie, zoals het invullen van een formulier of het aanschaffen van een product, is het makkelijker om te analyseren hoe effectief de pagina is.
  U kunt bijvoorbeeld gemakkelijker zien hoeveel bezoekers op de pagina terechtkomen en hoeveel en hun acties opmeten.

 4. Pagina’s doelgerichter maken:
  Een landingspagina is specifiek gericht op een bepaald doel.
  U kunt dus altijd uw landingspagina blijven aanpassen (aan de structuur en/of design) om het gewenste doel te bereiken.

 5. Betere advertentie-targeting:
  Als u betaalde advertenties gebruikt om bezoekers naar uw landingspagina te sturen, kunt u de advertenties gerichter maken op basis van de doelgroep van de landingspagina.
  Dit kan leiden tot een hogere kwaliteit van het verkeer en een hogere conversieratio.

Landingspagina’s zijn één van onze specialiteiten en meest gebruikte marketingstrategie.  Een ladingspagina laten maken?

4. Blogartikelen

Met blogartikelen kun je je doelgroep informeren over uw bedrijf, producten of diensten. Zo kunt u uw klanten overtuigen van de voordelen die uw diensten of producten bieden. Startupsolutions helpt u bij het schrijven van SEO geoptimaliseerde blogartikelen die je doelgroep aanspreken. 
Meer klanten vinden kan dus perfect via blogartikelen. We nemen dit graag van u over indien u de tijd of de skills niet hebt om via blogartikelen uw online zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten te vinden. 
Uw blogartikelen uitbesteden aan Startupsolutions?

Top 5 voordelen van blog artikelen op uw website te plaatsen:

 1. Zoekmachineoptimalisatie:
  Door regelmatig blogartikelen te publiceren, kunt u meer relevante, unieke inhoud toevoegen aan uw website.
  Dit kan helpen om uw website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals google, wat kan leiden tot meer bezoekers en nieuwe klanten.

 2. Positionering als autoriteit:
  Door blogartikelen te publiceren die relevant zijn voor uw doelgroep en waardevolle informatie bevatten, kunt u zich positioneren als een autoriteit op uw vakgebied.
  Dit kan leiden tot meer vertrouwen van bezoekers en kan mogelijk leiden tot meer leads en hoger verkoopcijfers.

 3. Sociale media delen:
  Blogartikelen kunnen gemakkelijk worden gedeeld op sociale media, wat kan helpen om meer bezoekers naar uw website te trekken.
  Een blogartikel van 1.500 woorden geeft u de mogelijkheid minstens 10 social media posts te kunnen maken.

 4. Leadgeneratie:
  Het is een goede manier om potentiële klanten te verwerven en uw e-maillijst te laten groeien.
  Door calls-to-action en aanmeldformulieren in uw blogartikelen te plaatsen, kunt u leads genereren van geïnteresseerde bezoekers.

 5. Langer verblijf op de website:
  Als bezoekers interessante en waardevolle informatie in uw blogartikelen vinden, zullen ze mogelijk langer op uw website blijven, wat kan leiden tot meer engagement en een grotere kans op leads en verkopen.

5. Online advertenties

Nieuwe klanten vinden via online advertenties blijft één van de beste marketingstrategieën om snel nieuwe klanten en potentiële klanten te vinden.
Met online advertenties kun je gericht uw producten of diensten online promoten aan je doelgroep via google en sociale media platform.
Wij helpen u bij het opzetten van online advertenties, zodat je je doelgroep kan bereiken en zo meer klanten kunnen vinden. 

Top 5 voordelen van online advertenties te gebruiken om nieuwe klanten te vinden:

 1. Gericht bereik:
  Online advertenties stellen u in staat om gerichte doelgroepen te selecteren op basis van demografische en interessegegevens.
  Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat uw advertenties alleen worden weergegeven aan mensen die al geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft.

 2. Meetbaarheid:
  Online advertenties bieden uitgebreide rapportagemogelijkheden, waarmee u het effect van uw advertenties kunt meten.
  Dit kan helpen om te bepalen wat werkt en wat niet, zodat u uw advertentie-inspanningen kunt aanpassen om het maximale rendement te behalen.

 3. Flexibiliteit:
  Online advertenties bieden veel flexibiliteit.
  U kunt bijvoorbeeld uw advertentiebudget aanpassen, uw doelgroep aanpassen of de creatie van uw advertenties aanpassen, afhankelijk van wat het beste werkt voor uw bedrijf.

 4. Snelle resultaten:
  Online advertenties kunnen snel resultaten opleveren.
  Als u een goede doelgroep heeft geselecteerd en relevante advertenties heeft gemaakt, kunt u snel nieuwe websitebezoekers naar uw website trekken en mogelijk zelfs nieuwe klanten genereren.

 5. Bijsturing:
  Online advertenties maken het makkelijker om te experimenteren met verschillende advertentiestrategieën en zo te zien wat het beste werkt voor uw bedrijf.

Conclusie: 

We beseffen al te goed dat nieuwe klanten vinden niet vanzelfsprekend is. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in deze 5 marketingstrategieën om u beter van dienst te kunnen zijn.   
Dus als u op zoek bent naar manieren om uw onderneming te laten groeien, neem dan contact met ons op.
We helpen u graag met het vinden van nieuwe klanten.

Bericht delen