Nieuwsbrieven voor startende ondernemers

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates voor startende ondernemers.

Nieuwsbrieven voor startende ondernemers

Meld u af om uw gegevens te beschermen bij Company Spotter

Beste lezers,

We willen u graag op de hoogte brengen van een belangrijke kwestie met betrekking tot uw privacy. Als u onlangs een e-mail hebt ontvangen en niet wilt dat uw gegevens worden verzameld door Company Spotter, raden we u ten zeerste aan om u af te melden.

Company Spotter is een bedrijf dat gegevens van andere bedrijven verzamelt en doorgeeft aan marketingbureaus voor marketingcampagnes. Hoewel dit op zichzelf geen negatieve activiteit is, is het belangrijk om te beseffen dat uw gegevens, inclusief belangrijke informatie zoals uw IP-adres, software en apps die u gebruikt voor uw website, mogelijk kunnen worden blootgesteld aan bots en spammers (virussen) die mogelijk kwaadwillende bedoelingen hebben.

Het is aan u om te beslissen of u uw gegevens al dan niet wilt afmelden op de website van Company Spotter.

We begrijpen dat dit een persoonlijke keuze is en daarom willen we u informeren over deze mogelijkheid, zodat u bewust kunt handelen en uw privacy kunt beschermen.

Als u ervoor kiest om uw gegevens af te melden, kunt u dit eenvoudig doen via de aangeboden afmeldlink in de e-mail die u hebt ontvangen. We raden u aan dit zo snel mogelijk te doen om uw gegevens veilig te stellen.

Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen en eventuele zorgen weg te nemen.

Extra info:

Met vriendelijke groet,
Startupsolutions – 7/01/2024

Delen