One page website laten maken

Bespaar maar liefst 349€

We bieden u ideale oplossing om uw diensten of producten uit te testen

- We bieden de mogelijkheid om uw ideeën te testen zonder te veel risico's te moeten lopen.

- We zorgen voor een professionele uitstraling van uw website en social media accounts.

- We bieden u de mogelijkheid om uw website uitbreiden, en voor de gewenste functies om uw onderneming te laten groeien.

SUPER DEAL

One-page-websites zijn erg populair, vooral in de online marketingwereld. Ze zijn eenvoudig te bouwen en SEO-vriendelijk.

Met een één-pagina-website/landingspagina zou u heel snel en doelgericht uw diensten kunnen voorstellen aan uw potentiële klanten. 
Alle relevante informatie wordt op één pagina samengebundeld en strategisch aan uw klanten en potentiële klanten gepresenteerd.

Dit type website helpt ondernemers ook sneller een relatie met hun klanten op te bouwen, want omdat alle nodige informatie op één pagina te vinden, kunnen ze makkelijker tot de gewenste actie komen. Bovendien worden one-pager-sites gebruikt als marketingtools om verkeer naar de website van een bedrijf te leiden.

1 pagina website
Met dit pakket hoeft u letterlijk niets anders te doen dan u te focussen op uw klanten.

1 . 249

Exclusief btw
  • Website
  • Plaatselijke SEO
  • Branding/Huisstijl
  • Social Media Accounts
  • Webhosting
  • Website Onderhoud
Contact opnemen

Website

Plaatselijke SEO

Webshosting

Social media accounts

Branding / Huisstijl

Website onderhoud

One page website laten laten maken?

Een one-page website is een type website waarbij alle inhoud op één enkele pagina wordt weergegeven, in tegenstelling tot een website met meerdere pagina’s waarbij de inhoud is verdeeld over verschillende pagina’s.

Op een one-page website wordt de inhoud op een gestroomlijnde manier gepresenteerd, waardoor de bezoeker snel en gemakkelijk door de informatie kan navigeren. Meestal wordt de inhoud van een one-page website georganiseerd in verschillende secties die elkaar opvolgen naarmate de gebruiker naar beneden scrollt.

One-page websites zijn populair voor kleine bedrijven, persoonlijke portfolio’s, evenementenpagina’s en promotiecampagnes, omdat ze eenvoudig te maken en te onderhouden zijn en een effectieve manier bieden om belangrijke informatie over te brengen aan de bezoeker zonder dat ze door verschillende pagina’s hoeven te navigeren.

Alle informatie direct zichtbaar

Alles staat op de voorpagina en bezoekers hoeven niet door veel pagina’s te bladeren om te vinden wat ze zoeken. Dit kan vooral handig zijn als u een online winkel heeft, omdat klanten een aankoop kunnen doen of u kunnen contacteren zonder uw website te verlaten.

Verschijnt makkelijker in google

Websites met één pagina zijn gemakkelijk te rangschikken in zoekmachines. Er is maar één pagina om te optimaliseren, dus al uw SEO-inspanningen kunnen op die ene pagina worden gericht. Dit maakt het veel gemakkelijker om goed te ranken op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Bovendien, aangezien er maar één pagina hoeft te worden geladen, zal uw website snel laden – een belangrijke overweging voor de internetgebruikers van vandaag.

Snelle laadtijd

Een groot voordeel is dat sites met één pagina doorgaans efficiënter zijn dan andere soorten websites. Ze laden snel en hebben niet zoveel bandbreedte nodig als andere websites.
Bovendien zijn one-page-sites vaak gemakkelijker te gebruiken omdat ze minder stappen hebben en eenvoudiger zijn. 

Eenvoudig up te daten

U kunt eenvoudig nieuwe inhoud toevoegen of uw bestaande inhoud wijzigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het maken van nieuwe pagina’s of het opnieuw ontwerpen van uw hele site. Dit kan u op de lange termijn veel tijd en geld besparen.

Een landingspagina is een webpagina met één specifiek doel, waarbij meestal een bezoeker wordt omgezet in een klant.

Bestemmingspagina’s kunnen worden gemaakt om een nieuw product of dienst te promoten, of om informatie te verstrekken over een product of dienst die op een andere website wordt verkocht.

Een bestemmingspagina wordt dus gemaakt om conversies te genereren.
Het belangrijkste doel van dit type pagina is om mensen die uw website vinden via zoek opdracht (google) of sociale media, zich aan te melden voor uw e-maillijst, zich te abonneren op uw nieuwsbrief of op een andere manier contact met u op te nemen.

Lees hier alles wat u moet weten over een landingspagina.

SEO-optimalisatie is het proces van het verbeteren van de positie van een website in zoekmachines.

Hoe hoger de ranking, hoe groter de kans dat mensen de website vinden. Dit is belangrijk omdat het bedrijven helpt meer klanten te bereiken en de verkoop te verhogen.

Er zijn veel manieren om de positie van een website te verbeteren, waaronder het optimaliseren van de website-inhoud, het toevoegen van trefwoorden en het bouwen van links vanaf andere websites. SEO-optimalisatie kan een tijdrovend proces zijn, maar het is het waard vanwege de potentiële voordelen.

Bedrijven die SEO-optimalisatie verwaarlozen, kunnen merken dat hun concurrenten online beter presteren dan zij. Door SEO-technieken te implementeren, kunnen bedrijven het speelveld gelijk maken en hun kansen vergroten om meer klanten te bereiken en de verkoop te verhogen.

Lokale SEO is de praktijk van het verbeteren van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in uw lokale markt.
Dit kan door de website-inhoud, structuur en on-page-elementen voor uw regio te optimaliseren. Door dit te doen, kunt u ervoor zorgen dat uw website in uw regio wordt gevonden, wat kan leiden tot meer verkeer en inkomsten.

Waarom is plaatselijke seo belangrijk?

Plaatselijke SEO of wel Lokale SEO is belangrijk omdat het bedrijven in staat stelt om zich met hun marketinginspanningen op een specifieke geografische locatie te richten.
Dit kan vooral handig zijn voor kleine bedrijven die klanten in hun omgeving willen aantrekken

Branding is het allerbelangrijkste voor elk bedrijf. Het definieert de identiteit van uw bedrijf en onderscheidt u van uw concurrenten.

Branding is een complex proces dat veel begrip en creativiteit vereist. Het omvat het ontwerpen van een logo, het maken van een slogan en het kiezen van een geschikt kleurenschema…

Er zijn veel verschillende manieren om branding te benaderen, maar ze hebben allemaal één doel:

”uw bedrijf laten opvallen tussen zijn concurrenten en het geloofwaardig maken voor potentiële klanten”

Uiteraard!
We maken vaak mee dat klant begint met een kleine website in zijn startfase, maar naarmate zijn onderneming groeit, groeit zijn website ook mee.
We kunnen dus probleemlos afstappen van een één-pagina-website naar een traditionele 7 pagina’s website zodra u dit wenst.

Een domeinnaam is een uniek adres voor een locatie op het internet, de URL. Het is net als het adres van uw huis.

Hosting is het proces van het leveren van een internetservice die een webserver en andere services biedt voor het hosten van websites en andere online inhoud.

Waarom met ons samenwerken?