Online marketing voor startende ondernemers

We bieden u een marketingstrategie op maat van uw budget
z
odat u meer klanten kunt bereiken!

We helpen u uw ideale klant te bereiken!

Bij Startupsolutions maken we een marketingstrategie op maat. Uw marketingstrategie op maat is afhankelijk van de geschiedenis van uw bedrijf, uw doelstellingen, uw marketingbudget en van uw concurrenten.

Startupsolutions specialisaties:

Een landingspagina is een strategisch opgebouwde pagina, rondom een specifieke zoekterm van potentiële klanten, die online op zoek zijn naar een dienst of product die u aanbiedt.

SEO optimalisatie of wel zoekmachineoptimalisatie is het proces van verbetering van de zichtbaarheid van uw website of webpagina, inhoud, structuur, en andere relevante elementen, zodat uw website makkelijker verschijnt voor iedereen die online naar diensten of producten zoekt die u aanbiedt.

Een goed geschreven en SEO geoptimaliseerd blogartikel lokt meer websitebezoekers en kan uw expertise rondom een bepaald thema bevestigen én vertrouwen opwekken bij de lezers, waardoor deze contact met u kunnen opnemen.

Met goed geschreven blogartikelen kunt u dus aandacht trekken van mensen die geïnteresseerd zijn in uw diensten/expertise en kunnen deze uw blog ook nog eens delen, waardoor u nog meer potentiële klanten bereikt.

Een goed geschreven en SEO geoptimaliseerd blogartikel lokt meer websitebezoekers en kan uw expertise rondom een bepaald thema bevestigen én vertrouwen opwekken bij de lezers, waardoor deze contact met u kunnen opnemen.

Met goed geschreven blogartikelen kunt u dus aandacht trekken van mensen die geïnteresseerd zijn in uw diensten/expertise en kunnen deze uw blog ook nog eens delen, waardoor u nog meer potentiële klanten bereikt.

E-mailmarketing is het proces van het verzenden van promotieberichten of nieuwsbrieven naar specifieke gebruikers of abonnees. Het is kosteneffectief in vergelijking met conventionele vormen van reclame zoals tv-advertenties, radio-advertenties, printadvertenties en zelfs social media advertenties.

Startupsolutions is voor kleine en middelgrote ondernemingen

Wilt u een professionele presentatie van uw onderneming?
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van showcase landingspagina’s die uw website bezoekers in klanten omzetten.

Bouwsector

We helpen u niet alleen aan een professionele online aanwezigheid maar winnen ook tijd voor u door een aantal zaken op uw website te automatiseren.

Financiële sector

Bent u boekhouder, accountant of werkzaam in de financiële sector? We bieden u niet alleen een professionele online aanwezigheid maar ook een aantrekkelijk samenwerkingsvoorstel.

Administratieve sector

We bouwen een professionele website waarmee u betrouwbaar overkom en uw klanten overtuigt van uw skills met een overzichtelijke look en aantrekkelijke feeling.

Gezondheidssector

Een delicate website met de vereiste uitstraling en integraties die gebruiksvriendelijk is zowel voor u als voor uw klanten.

Hulpverleningssector

We verlagen de drempel voor uw potententiële klanten om u te contacteren voor een offerte of een kennismakingsgesprek.

Fotografiesector

We helpen u uw kwalitatief werk voor uw klanten te showcasen met een makkelijk en toegankelijk online platform dat u zelf kunt beheren om zo het nodige beeldmateriaal up-to-date te houden

Online verkopen

Wenst u online te verkopen via een website of via uw sociale media kanalen?
Startupsolutions biedt u de oplossing met een gebruiksvriendelijk platform dat u zelf kunt beheren.

Uw ideale klanten bereiken was nog nooit zo eenvoudig!

Wij bieden hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die resultaat opleveren. We ontwikkelen samen met u een plan waarmee u klanten vindt en zo uw conversieratio’s verbetert.

“We helpen u graag meer leads te genereren en uw verkoopcijfers te verhogen”

Hoe starten we de samenwerking ?

De werkwijze van Startupsolutions gebeurt in 4 stappen.
Afhankelijk van uw wensen en budget gaan we op zoek naar de oplossing voor uw onderneming.

  • Stap 1 - Intakegesprek
  • Stap 2 - Samenwerkingsovereenkomst
  • Stap 3 - Opmaak klant avatar
  • Stap 3 - Zoekwoorden onderzoek

Alles start altijd met een fijn, gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit kan zowel telefonisch, via een zoomsessie, bij uzelf of op ons kantoor.

We brengen hier uw onderneming volledig in kaart om beter te begrijpen wat u aanbiedt, wat uw wensen en doelenstelling zijn en wat uw marketinggeschiedenis is.

Zo krijgen we een beter beeld over welke marketingstrategie we kunnen toepassen om uw doelstellingen te behalen.

We bespreken de voorwaarden van onze samenwerking.
Er wordt een overeenkomst opgemaakt die zowel u als ons duidelijkheid bieden over de verwachtingen en de voorgestelde dienstverlening. 

Wat zal er op de overeenkomst zoal staan?

– Welke diensten er precies geleverd zullen worden
– Deadline
– Aan welke tarieven deze diensten uitgevoerd worden en welke betalingsregeling toegepast zal worden

We zoeken uit wie uw ideale klant precies is, waar deze te vinden is, wat hij interessant vindt, wanneer  en hoe wij hem/haar het best kunnen bereiken…

We maken hier de avatar van uw ideale klant!

We onderzoeken wat uw klanten en potentiële klanten precies in google typen wanneer ze op zoek zijn naar diensten of producten die u aanbiedt:
– Hoe vaak worden deze woorden of zinnen in google getypt?
– Is er veel vraag naar? 
– Welke andere zoektermen zijn relevant voor uw onderneming?

Met deze belangrijke informatie kunnen we aan de slag!

Marketing strategie

We helpen graag uw onderneming groeien met onze succesvolle tips.

Delen