Online marketing

Of u nou net gestart bent met uw onderneming of al een tijdje bezig bent, we kunnen u helpen uw ideale potentiële klant te bereiken en hem in een goeie klant om te zetten!

Een website moet meer zijn dan alleen maar uw online visitekaartje 3

Online marketing is een must !

In de hedendaagse zakenwereld is online adverteren een must. Het is één van de meest effectieve manieren om uw doelgroep te bereiken en uw bedrijf te laten groeien
Startupsolutions heeft zich gespecialiseerd in:

Contacteer ons gerust voor meer informatie hierover:

SEO optimalisatie (Google vindbaarheid)

Met SEO optimalisatie zorgen we ervoor dat u makkelijker op google gevonden. We optimaliseren uw website met de juiste zoekwoorden, bouwen doelgerichte landingspagina’s die uw bezoekers tot klanten aanzetten en kunnen ook blog artikelen voor uw website schrijven om op lange termijn meer bezoekers naar uw website te lokken.

Startupsolutions heeft zich gespecialiseerd in:

Online advertenties (ADS)

Online adverteren is een vorm van marketing waarbij de adverteerder het internet gebruikt om promotie-berichten aan zijn doelgroep te bezorgen. Er zijn veel voordelen verbonden aan online advertenties. Ze kunnen u helpen uw doelgroep te bereiken, uw naamsbekendheid te vergroten, uw investeringsrendement te meten, uw klantloyaliteit op te bouwen.
Startupsolutions heeft zich gespecialiseerd in:

Social media beheer

We nemen alle stress en druk van u over zodat u meer tijd heeft voor andere belangrijke zaken.
We maken/creëren en zetten uw sociale media accounts om in business accounts zodat u volledige toegang krijgt tot alle mogelijkheden die deze kanalen bieden en plaatsen video’s, foto’s, content met de vereiste hashtags om meer volgers te bereiken.

Startupsolutions heeft zich gespecialiseerd in:

Meest gestelde vragen

SEO is een afkorting voor “Zoekmachineoptimalisatie”. Het is een lange termijn marketingstrategie die wordt gebruikt om de zichtbaarheid van een website en de organische zoekresultaten in Google en andere wereldwijde zoekmachines te verbeteren. 

SEO is dus het proces van het optimaliseren van een website voor Google zoekopdrachten, met als doel meer websiteverkeer te genereren en de zichtbaarheid van de site te verbeteren.

Wanneer SEO optimalisatie goed wordt uitgevoerd, kan dit leiden tot een drastische toename van het websiteverkeer naar een site, wat vaak resulteert in hogere inkomsten.

Lees hier meer over: Hoe werkt seo?

Een bestemmingspagina is een webpagina waarop u de contactgegevens van een bezoeker kunt vastleggen via een leadformulier. Een lead is een potentiële klant die interesse heeft getoond in uw product of dienst door zijn contactgegevens te verstrekken. Bestemmingspagina’s worden meestal gebruikt in campagnes voor het genereren van leads, waarbij bedrijven advertenties gebruiken om bezoekers naar een specifieke pagina op hun website te leiden waar ze een formulier kunnen invullen en een lead kunnen worden.

Het doel van een landingspagina is om bezoekers om te zetten in leads. Om dit te doen, moeten bedrijven een hoogwaardige bestemmingspagina maken met een effectief leadformulier.

In de afgelopen jaren is social media marketing een steeds belangrijker hulpmiddel geworden voor bedrijven van elke omvang. Platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn bieden een manier om op een meer informele en interactieve manier in contact te komen met klanten en volgers dan traditionele advertentiemethoden

Lees hier wat meer over social media marketing uitleg

U hoeft geen team van interne medewerkers in te huren!
We maken het je gemakkelijk om meer volgers te krijgen en ze tevreden te houden.
We maken sjablonen, posten, video’s en uploaden tekst en artikels voor je volgers op sociale media. Het enige wat je hoeft te doen is het te delen!

Het mooie van webomarketing is dat het werk voor u gedaan wordt! U kunt zich focussen op andere belangrijke onderdelen van uw bedrijf terwijl wij alle social media kanalen voor u beheren. Je berichten worden automatisch gepost op het tijdstip dat je hebt ingesteld, dus het is niet nodig om een team van interne medewerkers in te huren om de sociale-mediakanalen 24/7 te beheren.

Kennisbank

Help uw onderneming groeien met onze succesvolle tips en tricks