Aantal keer gelezen: 794

Word promotor van StartupSolutions

Verdien €50 voor elke nieuwe klant die je aanbrengt!

Hoe werkt het?

Het is simpel.
Voor elke persoon die jij naar ons doorverwijst en die besluit om een website door StartupSolutions te laten maken, ontvang jij een vergoeding van €50.

Ja, je leest het goed!
Telkens vijftig euro direct in jouw zak voor elke nieuwe klant die via jou komt.

Visitekaartjes jay startupsolutions

Wat moet je doen?

Waarom meedoen?

Directe Beloning:  Voor elke succesvolle doorverwijzing krijg je snel en eenvoudig betaald.
Geen Limiet:  Hoe meer klanten je aanbrengt, hoe meer je verdient. Er is geen limiet!

Wij respecteren jouw privacy en zullen je gegevens nooit delen zonder jouw toestemming.

Algemene Voorwaarden voor het Promotor Programma van StartupSolutions

Artikel 1: Deelname

1.1 Deelname aan het Promotor Programma van Startup Solutions staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in het promoten van onze webdesign services.

Artikel 2: Vergoeding

2.1 Promotors hebben recht op een vergoeding van €50 voor elke nieuwe klant die zij doorverwijzen, en die vervolgens een website door Startup Solutions laat maken.
2.2 De vergoeding wordt alleen uitbetaald nadat de doorgestuurde persoon klant is geworden bij Startup Solutions, de website volledig heeft betaald en de naam van de doorverwijzer heeft doorgegeven als referentie.

Artikel 3: Uitbetaling

3.1 Uitbetaling van de vergoeding vindt plaats binnen 30 dagen na volledige betaling van de website door de nieuwe klant.
3.2 Om in aanmerking te komen voor uitbetaling dient de promoter zijn/haar naam en geldig e-mailadres te hebben opgegeven bij het aanmelden voor het Promotor Programma.

Artikel 4: Verificatie

4.1 Startup Solutions behoudt zich het recht voor om de geldigheid van de doorverwijzing te verifiëren alvorens over te gaan tot uitbetaling.
4.2 Bij vermoeden van fraude of misbruik kan Startup Solutions besluiten een promoter uit te sluiten van deelname aan het programma.

Artikel 5: Aansprakelijkheid

5.1 Startup Solutions is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen of schade die voortvloeien uit deelname aan het Promotor Programma.
5.2 De promotor is zelf verantwoordelijk voor de juiste en tijdige opgave van de benodigde informatie voor uitbetaling.

Artikel 6: Wijzigingen

6.1 Startup Solutions behoudt zich het recht voor om te allen tijde de Algemene Voorwaarden van het Promotor Programma aan te passen.

Artikel 7: Acceptatie Voorwaarden

7.1 Door deel te nemen aan het Promoter Programma van StartupSolutions, gaat de promoter akkoord met deze Algemene Voorwaarden.


Deze Algemene Voorwaarden zijn opgesteld om een duidelijk en eerlijk promotieprogramma te waarborgen. Wij kijken ernaar uit om samen met onze promoters succesvolle resultaten te bereiken!