Recensies

“Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van Startupsolutions en over de geleverde website.
Het werk dat je voor me hebt gedaan is top. Bedankt”

Wij gingen u voor

Lees hieronder de recensies van de samenwerking met Startupsolutions

ZadiAssure
5/5

Elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo. Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste.

5/5

Elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo. Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste.

Heyer Boekhouding

Kelly Heyer

5/5

Het Startupsolutions team heeft voor mij een nieuwe website gemaakt en mijn logo vernieuwd, waar ik heel tevreden mee ben!

GingaStephanie

Ginga Stephanie

5/5

Startupsolutions is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. De service die ze boden overtrof mijn verwachtingen en het team was in staat om in korte tijd een hoogwaardige website op te leveren. Alles, van de lay-out, het ontwerp en de functionaliteit, is bijgewerkt volgens de huidige normen.

Logo xavierschoonmaak

Mauro Xavier

5/5

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van Startupsolutions en over de geleverde website. Ik heb Startupsolutions ervaren als een zeer professioneel en ambitieus bedrijf.
Het werk dat je voor me hebt gedaan is top. Bedankt!

logo netoschoonmaak

Erich Neto

5/5

Netoschoonmaak is erg dankbaar voor de steun en het partnerschap dat u ons hebt gegeven, we hopen dat we altijd op uw adviezen en efficiëntie kunnen rekenen, dankzij u zijn we vandaag in de zakenwereld!

Da rosa icoon

Milton Da Rosa

5/5

Wij zijn heel tevreden met de service van Startupsolutions. Aanvaardbare prijs, kwaliteit, heel vlotte communicatie, heel beleefd, betrouwbaar, snelle levering van diensten. Ik raad Startupsolutions zeker aan!

Residentie Delta

Residentie Delta

5/5

We waren verbaasd over de elegante website die we kregen van Startupsolutions. Met slechts weinig informatie heeft Startupsolutions aan de slag gegaan en hebben we zelfs een pagina waarop de huurders rechtstreeks kunnen boeken. Als we opnieuw een website maken, dan kloppen we zeker opnieuw aan bij Startupsolutions.

Gasabo brewery

Gasabo Brewery

5/5

We waren op zoek naar een webdesigner om onze webshop te vernieuwen. Via een gezamenlijke kennis zijn we bij Jay terecht gekomen die een prachtige website voor ons ontworpen heeft met de vereiste functionaliteiten om ons product online te verkopen.

Niels Deprez - Leadservice

Niels Deprez

5/5

Op een gestructureerde wijze werd de website opgebouwd. Door de makkelijke communicatie was het voor ons aangenaam en de extra inbreng en tips van Startupsolutions zorgden voor een prachtig resultaat. We zijn zeer tevreden over de service en fijne samenwerking.

IMG 20200923 121013 200 1

Lydia Linger

5/5

Ik heb Startupsolutions ervaren als een gedreven, gepassioneerd en deskundig professioneel team. Startupsolutions heeft mij met veel geduld kunnen begeleiden in het vormgevingsproces. Startupsolutions neemt initiatief, is ruimdenkend en kon ook goed meegaan in mijn ideeën. Het resultaat vind ik verbluffend. Op zowel rationeel en emotioneel niveau heb ik met de vormgeving het gewenste resultaat behaald!

FELIX2

Felix Elmere

5/5

Ik ben heel erg tevreden met mijn website. Ik was op zoek naar iemand die een website op maat zou maken en die voldoet aan mijn wensen en zo ben ik via google terecht gekomen bij WEBOmarketing. Ze hebben mij aangeraden hoe ik alles het beste zou aanpakken met als resultaat een professionele website die voldoet aan mijn wensen. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

Interesse in een samenwerking met ons?

Neem gerust contact met ons op.
We beantwoorden uw e-mails binnen 24u.