Diensten

Startupsolutions is de ideale partner
voor startende ondernemers

Onderneming opstarten

We helpen uw graag met uw onderneming op te starten, met aanvraag van vergunningen en met administratieve ondersteuning.

Startupsolutions specialisaties:

Website/Webshop laten bouwen

Wij ontwerpen websites die verder gaan dan de standaard online presentatie van uw bedrijf. Wij benadrukken graag de gebruiksvriendelijkheid en marketingonderdelen. Dit zorgt ervoor dat u een hoogwaardige website krijgt die perfect aansluit bij uw bedrijf en die de kans op meer bezoekers en klanten verhoogt.

Startupsolutions specialisaties:

Grafisch ontwerp

We zorgen voor een professionele en memorabele online aanwezigheid van uw website, logo, visitekaartjes en sociale mediaprofielen.

Startupsolutions specialisaties:

SEO diensten

Bij Startupsolutions maken we een marketingstrategie op maat. afhankelijk van de marketing geschiedenis van uw bedrijf, uw doelstellingen, uw marketingbudget en van uw concurrenten.

Startupsolutions specialisaties:

Wij gingen u voor

5/5
CG logo 1

Djéna & Che

5/5

STARTUPsolutions is echt zijn naam waard! Het kijkt samen met u naar de beste oplossing voor u als startende ondernemer. Jay doet wat hij zegt! Dankzij hem kunnen wij nu met trotsheid onze schoonmaakbedrijf presenteren aan de buitenwereld. Een partner om trots op te zijn!

Gregory

4.5/5

Startupsolutions heeft een belooft gedaan, en de belooft waargemaakt zoals verwacht. Ik kan vol vertrouwen zeggen dat ik tevreden ben met uw werk en wat ik heb gekregen.

Lionel Zadi

5/5

Startupsolution bood ons een geweldige service en meer dan verwacht. Een team vol professionaliteit, superieure service en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Neem dan zeker contact met Starupsolution, ze helpen u verder bij een goede start in uw oderneming.

8

Emmy & Kizzy

5/5

We zijn zeer tevreden over de webshop die Startupsolutions voor ons op korte tijd heeft gecreëerd!
Jay luisterde aandachtig naar alle noden en wensen en bracht deze samen met zijn expertise tot een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

GingaStephanie

Ginga Stephanie

5/5

Startupsolutions is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. De service die ze boden overtrof mijn verwachtingen en het team was in staat om in korte tijd een hoogwaardige website op te leveren.
Alles, van de lay-out, het ontwerp en de functionaliteit, is bijgewerkt volgens de huidige normen.

Logo xavierschoonmaak

Mauro Xavier

5/5

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van Startupsolutions en over de geleverde website.
Ik heb Startupsolutions ervaren als een zeer professioneel en ambitieus bedrijf.
Het werk dat je voor me hebt gedaan is top. Bedankt!

logo netoschoonmaak

Erich Neto

5/5

Netoschoonmaak is erg dankbaar voor de steun en het partnerschap dat u ons hebt gegeven, we hopen dat we altijd op uw adviezen en efficiëntie kunnen rekenen, dankzij u zijn we vandaag in de zakenwereld!

Da rosa icoon

Milton Da Rosa

5/5

Wij zijn heel tevreden met de service van Startupsolutions. Aanvaardbare prijs, kwaliteit, heel vlotte communicatie, heel beleefd, betrouwbaar, snelle levering van diensten. Ik raad Startupsolutions zeker aan!

Gasabo brewery

Gasabo Brewery

5/5

We waren op zoek naar een webdesigner om onze webshop te vernieuwen. Via een gezamenlijke kennis zijn we bij Jay terecht gekomen die een prachtige website voor ons ontworpen heeft met de vereiste functionaliteiten om ons product online te verkopen.

Niels Deprez - Leadservice

Niels Deprez

5/5

Op een gestructureerde wijze werd de website opgebouwd. Door de makkelijke communicatie was het voor ons aangenaam en de extra inbreng en tips van Startupsolutions zorgden voor een prachtig resultaat.

We zijn zeer tevreden over de service en fijne samenwerking.

IMG 20200923 121013 200 1

Lydia Linger

5/5

Ik heb Startupsolutions ervaren als een gedreven, gepassioneerd en deskundig professioneel team. Startupsolutions heeft mij met veel geduld kunnen begeleiden in het vormgevingsproces.
Startupsolutions neemt initiatief, is ruimdenkend en kon ook goed meegaan in mijn ideeën. Het resultaat vind ik verbluffend. Op zowel rationeel en emotioneel niveau heb ik met de vormgeving het gewenste resultaat behaald!

FELIX2

Felix Elmere

5/5

Ik ben heel erg tevreden met mijn website. Ik was op zoek naar iemand die een website op maat zou maken en die voldoet aan mijn wensen en zo ben ik via google terecht gekomen bij Startupsolutions. Ze hebben mij aangeraden hoe ik alles het beste zou aanpakken met als resultaat een professionele website die voldoet aan mijn wensen. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

Interesse in een samenwerking met ons?

Neem gerust contact.
We beantwoorden al uw vragen binnen 24u.

Meer informatie nodig?

We reageren op uw e-mail binnen 24u

We helpen graag uw onderneming groeien
met onze succesvolle tips.