Website recensies

“Ik ben zeer tevreden over de manier van werken
van Startupsolutions en over de geleverde website.
Het werk dat je voor me hebt gedaan is top.
Bedankt”

5/5

Wij gingen u voor

ATR mockup

Amadou training

5/5

Jay ging zeer professioneel te werk bij het opmaken van mijn website.
Hij beantwoorde ook meteen al mijn vragen. Hij zorgt ook altijd voor een correcte/duidelijke opvolging.
Zijn prijzen zijn zeer aantrekkelijk wat hem onderscheid van anderen!

Cleaning Gaston

5/5

STARTUPsolutions is echt zijn naam waard! Het kijkt samen met u naar de beste oplossing voor u als startende ondernemer.
Jay doet wat hij zegt!
Dankzij hem kunnen wij nu met trotsheid onze schoonmaakbedrijf presenteren aan de buitenwereld. Een partner om trots op te zijn!

Lionel Zadi

5/5

Startupsolution bood ons een geweldige service en meer dan verwacht. Een team vol professionaliteit, superieure service en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Neem dan zeker contact met Starupsolution, ze helpen u verder bij een goede start in uw oderneming.

Lionel Zadi

5/5

Startupsolution bood ons een geweldige service en meer dan verwacht. Een team vol professionaliteit, superieure service en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Neem dan zeker contact met Starupsolution, ze helpen u verder bij een goede start in uw oderneming.

8

Emmy & Kizzy

5/5

We zijn zeer tevreden over de webshop die Startupsolutions voor ons op korte tijd heeft gecreëerd!
Jay luisterde aandachtig naar alle noden en wensen en bracht deze samen met zijn expertise tot een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

GingaStephanie

Ginga Stephanie

5/5

Startupsolutions is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. De service die ze boden overtrof mijn verwachtingen en het team was in staat om in korte tijd een hoogwaardige website op te leveren.
Alles, van de lay-out, het ontwerp en de functionaliteit, is bijgewerkt volgens de huidige normen.

Logo xavierschoonmaak

Mauro Xavier

5/5

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van Startupsolutions en over de geleverde website.
Ik heb Startupsolutions ervaren als een zeer professioneel en ambitieus bedrijf.
Het werk dat je voor me hebt gedaan is top. Bedankt!

logo netoschoonmaak

Erich Neto

5/5

Netoschoonmaak is erg dankbaar voor de steun en het partnerschap dat u ons hebt gegeven, we hopen dat we altijd op uw adviezen en efficiëntie kunnen rekenen, dankzij u zijn we vandaag in de zakenwereld!

Da rosa icoon

Milton Da Rosa

5/5

Wij zijn heel tevreden met de service van Startupsolutions. Aanvaardbare prijs, kwaliteit, heel vlotte communicatie, heel beleefd, betrouwbaar, snelle levering van diensten. Ik raad Startupsolutions zeker aan!

Gasabo brewery

Gasabo Brewery

5/5

We waren op zoek naar een webdesigner om onze webshop te vernieuwen. Via een gezamenlijke kennis zijn we bij Jay terecht gekomen die een prachtige website voor ons ontworpen heeft met de vereiste functionaliteiten om ons product online te verkopen.

Niels Deprez - Leadservice

Niels Deprez

5/5

Op een gestructureerde wijze werd de website opgebouwd. Door de makkelijke communicatie was het voor ons aangenaam en de extra inbreng en tips van Startupsolutions zorgden voor een prachtig resultaat.

We zijn zeer tevreden over de service en fijne samenwerking.

IMG 20200923 121013 200 1

Lydia Linger

5/5

Ik heb Startupsolutions ervaren als een gedreven, gepassioneerd en deskundig professioneel team. Startupsolutions heeft mij met veel geduld kunnen begeleiden in het vormgevingsproces.
Startupsolutions neemt initiatief, is ruimdenkend en kon ook goed meegaan in mijn ideeën. Het resultaat vind ik verbluffend. Op zowel rationeel en emotioneel niveau heb ik met de vormgeving het gewenste resultaat behaald!

FELIX2

Felix Elmere

5/5

Ik ben heel erg tevreden met mijn website. Ik was op zoek naar iemand die een website op maat zou maken en die voldoet aan mijn wensen en zo ben ik via google terecht gekomen bij Startupsolutions. Ze hebben mij aangeraden hoe ik alles het beste zou aanpakken met als resultaat een professionele website die voldoet aan mijn wensen. Nogmaals bedankt voor de snelle service.